Serena&Michel

OVER ONS


Welkom bij ons Belgisch-Italiaans vastgoedkantoor.
Zorgvuldig geselecteerde eigendommen, alsof we ze voor onszelf zouden kopen! We houden van Italië en reizen er daarom frequent heen om Italiaanse steden en regio's, hun culturele erfgoed en hun specialiteiten te ontdekken. Bovendien heeft Serena familie in Lazio, Toscane en Umbrië. Wij werken vanuit België en verkopen geselecteerde Italiaanse woningen binnen elke prijsklasse. We beschikken over een professioneel netwerk van vastgoedmakelaars in Italië. Wij zijn het enige vastgoedkantoor in België dat uitsluitend Italiaanse eigendommen aanbiedt. Wij begeleiden U door het volledige proces in België én Italië. Wij kunnen U te woord staan in het Nederlands, Frans, Engels en Italiaans.

U WIL EEN PAND KOPEN

Het koopproces van een woning in Italië loopt in grote lijnen gelijk met de aankoop van een woning in België, maar er zijn toch belangrijke verschillen. Wij zijn er voor U om U bij te staan in het volledige proces en nemen ook de communicatie met de lokale Italiaanse makelaar op ons. Verder zijn we er ook voor U om U te begeleiden op jurdisch en administratief vlak. Ook kunnen wij U meer informatie geven over de financieringsmogelijkheden. Al deze praktische zaken bespreken wij graag met U tijdens een gesprek.

UW VASTGOED VERKOPEN

In België zijn veel personen met voldoende budget om een tweede verblijf of vakantiewoning aan te kopen. Sommigen zijn op zoek naar goede investeringen, anderen zijn op zoek naar een woning om er hun oude dag door te brengen. In België is vastgoed héél erg duur en het wordt ook steeds duurder. Dit biedt opportuniteiten voor de Belgische kandidaat koper. Met het budget voor een nieuwbouwappartement in België, kan je een mooie vrijstaande woning kopen in Italië. Bent U een Italiaans Vastgoedmakelaar en wil u uw panden sneller verkopen door deze ook op de Belgische markt aan te bieden? Contacteer ons dan vandaag!

WAAROM IN ITALIE KOPEN?

Italië biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor vastgoed in vergelijking met vele andere landen. Fiscale stimulansen, gemakkelijke hypotheken en relatief lage prijzen maken investeren in Italiaans vastgoed aantrekkelijk. Prachtige locaties: Italië biedt niet alleen betaalbare woningen, maar ook een rijke cultuur, geschiedenis en culinaire ervaringen. Levenskwaliteit: Het Italiaanse leven staat bekend om zijn ontspannen tempo, heerlijk eten en prachtige landschappen. Een huis in Italië kan een geweldige plek zijn om te genieten van een betere levenskwaliteit.

CONTACTEER ONS


Ita Casa
Molenstraat 51 B-9340 Impe (Lede)
Dhr Michel Sinove - Bestuurder
Telefoonnumer: +32 (0)53 430 430
Gsm: +32 (0)495 60 13 06
e-mail: info@itacasa.be
BIV: 505.903
BTW: BE 0809.948.515
We zijn dagelijks bereikbaar van 9 tot 18, ook op zaterdag en zondag.
Bezoek op kantoor steeds na afspraak!

Tiles